Sikkerhetsfestivalen 2019 – Call for Presentations

I august 2019 skjer det noe ekstra spennende innenfor sikkerhetsmiljøet i Norge; Sikkerhetsfestivalen 2019 – på Lillehammer 26-28. august 2019!

For dere som kjenner den tradisjonelle “ISF Høstkonferansen” i regi av ISF Norge, så har ISF for sitt 25 års jubileum invitert de største organisasjonene innen informasjonssikkerhet i Norge til å lage en festival for alle som interesserer seg for sikkerhet.

Cloud Security Alliance Norway er sammen med en rekke andre organisasjoner medarrangør. Festivalen blir tilgjengelig for alle, i motsetning til ISF høstkonferansen hvor kun medlemsbedrifter har kunnet delta. Dette vil si at alt fra sikkerhetseksperter til helt ferske personer innenfor «sikkerhetsuniverset» er velkomne. Vi ønsker å skape en arena der Norge samles for å snakke om sikkerhet.

Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK)

Cloud Security Alliance vil som på ISF Høstkonferansen i fjor også arrangere Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK)-kurs på Sikkerhetsfestivalen, slik vi gjorde på ISF Høstkonferansen i 2018. Mer informasjon kommer, men du har også allerede 12. februar 2018 muligheten til å delta på CCSK-kurs i Oslo i forbindelse med Software 2019 (Dataforeningen).

Hva er Sikkerhetsfestivalen?
Sikkerhetsfestivalen er en arena for erfaringsutveksling. Den arrangeres for første gang i 2019. Vår ambisjon er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for informasjonssikkerhet. Festivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge.

Når og hvor arrangeres Sikkerhetsfestivalen?
Sikkerhetsfestivalen 2019 arrangeres 26.-28. august på Lillehammer. Mandag starter festivalen med keynotes i plenum før vi møtes til hagefest og feiring av ISF sitt 25. årsjubileum på kvelden. Tirsdag og onsdag er det parallelle spor i festivalområdet i Lillehammer sentrum. Tirsdag blir det i tillegg festivalkveld med god mat, drikke og underholdning.

Hvem arrangerer Sikkerhetsfestivalen?
Hovedarrangør for Sikkerhetsfestivalen er Norsk Informasjonssikkerhetsforum i samarbeid med Oppland fylkeskommune og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Samarbeidspartnere i festivalen er:

 • ISF
 • NSM
 • Difi
 • NorSIS
 • Den norske dataforening
 • Cloud Security Alliance
 • ISACA
 • Universitetet i Oslo
 • NTNU
 • Oppland fylkeskommune

Call for Presentations

Vi ønsker ditt bidrag til Sikkerhetsfestivalen. Send inn forslag til foredrag og annet innhold av faglig karakter som kurs, workshops, konkurranser, debatter, hackathons med mer. Vi ønsker bidrag fra hele fagområdet, både teoretiske og praktiske tilnærminger. Erfaringsforedrag er alltid populært! Det eneste vi ikke ønsker oss er direkte produkt- eller leverandørpresentasjoner. Det kommer en egen sponsorinvitasjon.

Kjenner du noen andre som kunne hatt lyst til å bidra? Send oss navnet på personen, så tar vi kontakt.

Svarfrist er 15. Februar 2019 og forslag kan sendes til cfp@isf.no

Forslaget må inneholde:

 • Tittel på bidraget
 • Kort beskrivelse av innhold
 • Navn og tittel på arrangør/foredragsholder


Som bidragsyter deltar du gratis på hele festivalen.