Møt Mr “ZeroTrust” John Kindervag i Oslo 16. oktober!

Det er Nasjonal Sikkerhetsmåned og hva er da bedre enn å gå direkte til kilden for å høre mer om Zero Trust?

Zero Trust har blitt et begrep stadig flere hører om. Produsenter omtaler det og benytter det i sin markedsføring. Hva er egentlig dette? Det fortelles så mange varianter av dette. Vi har vært så heldige å få med Mr Zero Trust, John Kindervag, som er grunnleggeren av Zero Trust fra sin tid i Forrester Research, til å presentere hva dette egentlig stammer fra, og hva det egentlig er, og hvordan det gjør en så fundamental forskjell. Dette er naturligvis veldig aktuelt med tanke på sikkerhet i skyen.

Møt også Aksel Bruun fra  Helse Vest IKT, som vil snakke om sin bruk av CSA CAIQ og CCM for effektiv og sikker anskaffelse av skytjenester!

 

Påmelding og fullt program Cloud Security Alliance Norway medlemsmøte 16. oktober på Brygg i Oslo;

https://www.deltager.no/csan_medlemsmote_16okt2019