Velkommen til virtuelt CCSK kurs 26-27 mai

Cloud Security Alliance Norway i samarbeid med mnemonic arrangerer CSAs CERTIFICATE OF CLOUD SECURITY KNOWLEDGE (CCSK) Foundation kurs.

CCSK-kurset er rettet mot sikkerhetsfagfolk, IT-arkitekter, IT-ledere, de som er ansvarlige for teknisk risikostyring og sikring, de som leverer skyløsninger og de som ønsker økt kunnskap om sikkerhet tilknyttet skytjenester.

Kurset forbereder deg til å ta CCSK sertifiseringseksamen. Sertifiseringen dokumenterer at du har ferdigheter og kunnskaper for å sikre at skytjenester i organisasjonen din implementeres og benyttes med de nødvendige sikkerhetskontrollene på plass. Dette inkluderer teknisk rammeverk så vel som rammeverk for ledelse og overordnet styring.

Mer informasjon om CCSK kurs

Format

Kurset avholdes online den 26. og 27. mai 2021 kl 10 til 14 begge dager.

Kurset blir holdt av Angel Alonso. Han er styreleder i Cloud Security Alliance Norge og gruppeleder i avdelingen for Governance, Risk and Compliance (GRC) i mnemonic. Han har mer enn 15 års erfaring innen informasjonssikkerhet. De siste 8 årene har han primært jobbet med sikkerhetsledelse innen sikkerhetsstrategi, sikkerhetsarkitektur, risikostyring, styringssystem for informasjonssikkerhet (ISMS), og personvern. Alonso er utdannet ingeniør, og har flere kurs på masternivå innen informasjonssikkerhet og ledelse. Han har flere av de mest høythengende og relevante sertifiseringene i bransjen og er den eneste autoriserte kursholderen av Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) i Norge.

Kurs og kursmaterialer er på Engelsk.

Kursavgift

Ordinær pris 9500 Kr.
Deltagere fra organisasjoner som er bedriftmedlem får 15% rabatt.

Kursavgiften inkluderer:

  • Instruktørledet opplæring
  • Eksamenstoken som gir deg rett til to forsøk på CCSK online eksamen

Betaling gjøres gjennom faktura fra CSA Norway, kursavgiften må være betalt innen 21. mai 2021.

Påmelding

Påmelding innen 20. mai 2021 kl 12:00

Påmelding er steng!

Bli personlig medlem (ingen medlemsavgift) av Cloud Security Alliance Norway Chapter!