Velkommen til virtuelt felles medlemsmøte 28. april

Når: 28.April kl. 14:30
Hvor: Zoom
Meld deg her: https://isf.no/moter/2021/fellesmote-april 

Program

14.30-15:00Security framework usefulness in information security management.
Helvi Salminen

Today Helvi will talk about her experiences regarding security framework usefulness in information security management. As a former teacher at the lifelong learning centre at Helsinki University of Technology (now Aalto University) and CISO of the year in Finland 2014, it is great to have her with us to share all her knowledge.
15:00-15:30Hvorfor cyberspace eksploderer, og hvordan forretningens prosesser er det som vil redde deg.
Karsten Wetteland

Karsten vil i dette lettbeinte og konkrete foredraget dra frem noen nye vinklinger på hvorfor informasjonssikkerhet er vanskelig, i tillegg til å dra frem konkrete situasjoner/eksempler på hvordan koble seg på forretningsprosesser for å oppnå våre mål innen sikkerhet
15:30- 16:00Post-Covid Sky sikkerhet
Atef Abdelkefi

Under COVID-19 krisen har mange bedrifters digitale transformasjon blitt akselerert for å muliggjøre et paradigmeskifte på kontoret, hvor hjemmekontoret er sentralt. Post-covid panikkfasen har CSA gjennomført en undersøkelse for å forstå nåværende bekymringer og utfordringer rundt skysikkerhet. Atef vil dele noen funn fra undersøkelsen, deriblant anvendelse, utfordringer rundt kompleksitet, ansvar og typiske feil .