CSA ønsker velkommen til et fysisk medlemsmøte 02.November 2021 kl. 16:30 på Telegrafen

Tid: 2 November kl 16:30 - 21:00
Sted: Telegrafen Møterom, Kongens gate 21, 0157 Oslo (Inngang Prinsens gate) Hjem - Telegrafen Oslo
Antall: 50 deltaker

PROGRAM

1630-1700 Velkommen og registrering. Enkel servering.

17:00-17:05 Styret ønsker velkommen.

17:05-17:50 CSA – Zero Trust: building new approach to cybersecurity

Zero Trust (ZT) has been now around for over 10 years. A rather simple and at the same time powerful approach to cybersecurity, built of the idea of “trust no one and always verify”. Since it first definition the ZT concept has evolved and matured, and under the impulse of some recent security breaches as well as some governmental policy changes (i.e. US executive order) it got to the attention of the wider audience.

In this presentation, Daniele Catteddu, CTO at the Cloud Security Alliance (CSA), will provide an introduction of the key principles, tenants and components of the ZT approach, discuss the key steps for the creation of a ZT strategy and finally present the CSA’s work in the areas, and namely the Software-Defined Perimeter body of knowledge and the ongoing development of a Zero Trust Architecture training program

Daniele Catteddu, CTO Cloud Security Alliance

17:50-18:00 Pause

18:00-18:30 DNB – No man is an island – IAM governance in a hybrid world
Foredraget omhandler IAM governance – en sentral og krevende oppgave i et miljø som spenner over flere public cloud offerings og on-premises.

Foredragsholder, Thor Milde, er teknolog og leder med bred erfaring fra IT drift nasjonalt og internasjonalt gjennom 25 år med vekt på sikkerhet, automasjon og optimalisert drift. Variert mellom in-house roller, konsulent og gründer med prosjekter fra lokale transformasjoner til internasjonale tjenesteleveranser. Har vært i DNB siden 2017 og jobber i dag som Engineering Manager i Access Services i DNB. Enheten har ansvar for Enterprise IAM, både prosess, teknologi og mennesker.

Thor Milde, Engineering Manager Access Services DNB Group Security

18:30-18:40 Pause

18:40-19:15 Sandtro/CSA – Navigating different sides of privacy and security in cloud

In this talk Jan Sandtrø, Technology Lawyer and Monica Verma, CSA Board Member will have a conversation on how is the landscape shifting in terms of Cloud Service Providers’ (CSPs’) response to managing Schrems II, what role can information security play towards navigating the challenges, and what other potential problems we can anticipate in terms of migrating to cloud. Jan and Monica will also give tips on what companies should do/think to better manage security, risk and privacy challenges before/when/after moving to cloud.

Jan Sandtrø, Teknologi Advokat Sandtro & Monica Verma, CSA Norway

MELD DEG PÅ NESTE MEDLEMSMØTE
Det er gratis!

Alle som ønsker å delta på medlemsmøte må være medlem av Linkedin-gruppen vår “Cloud Security Alliance Norway Chapter”  https://www.linkedin.com/groups/3695786/

Påmelding er stengt.

Er bedriften din interessert i et bedriftsmedlemsskap? Da er dere i svært godt selskap! Se her for info om hvordan blir bedriftsmedlem.