Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) versjon 4 (Sikkerhetssymposiet)

Lær hvordan du utvikler et helhetlig sikkerhetsprogram for å ta i bruk skytjenester

Onsdag 17. oktober, kl. 08.00-15.00 på DnD Sikkerhetssymposiet 2018 @ Radisson Blu Bryggen Hotel, Bergen

Kurset består av både en omfattende eLærings-del man får tilgang til etter påmelding, samt innlogging til diskusjonsfora og studiegrupper i etterkant for å sikre sertifiseringen

  • Det ble 27. august i år avholdt et CCSK-kurs på ISF Høstkonferansen med rekordmange (36) deltagere!

    Bygg opp din kompetanse for å bidra i bedriftens strategiske bruk av skytjenester

  • Har du kompetansen fra praktisk erfaring; bekreft din kompetanse oppnådd gjennom erfaring i skyssikkerhet!
  • Dokumentèr dine tekniske kunnskaper, ferdigheter og evne til å effektivt utvikle et helhetlig sikkerhetsprogram for skytjenester i forhold til globalt aksepterte standarder
  • Skill deg fra andre kandidater for ansettelse i det raskt voksende sky-sikkerhetsmarkedet
  • Få tilgang til verdifulle karriere-ressurser, inkludert verktøy, nettverk og idèutveksling med kolleger

 

 

 

Kurset koster 8000 kroner og er åpent for alle. Betalende deltagere på DnD Sikkerhetssymposiet 2018 får 20% rabatt på kurset; 6400 kroner (begge alternativer inkluderer eksamenstoken verdt 2400 kroner). Se registreringskjema for flere rabattalternativer.

REGISTRÈR DEG NÅ Finn ut mer om kurset

Du må være registrert på DnD Sikkerhetssymposiet 2018 som betalende deltager for å få 20% rabatt på kurset.  Vennligst les vilkårene nøye før du registrerer deg.

Cloud Security Alliance innehar den opprinnelige, leverandøruavhengige kunnskapsbasen innen skyssikkerhet utviklet av bransjen selv koordinert av Cloud Security Alliance. Sertifikatet for Cloud Security Knowledge (CCSK) er en individuell sertifisering.

The mother of all cloud computing security certifications” i følge CIO Magazine.

Sertifiseringen dokumenterer at du har ferdigheter og kunnskaper for å sikre at skyttjenester implementeres og benyttes i organisasjonen din med nødvendige sikkerhetskontroller på plass. Dette inkluderer teknisk rammeverk såvel som rammeverk for ledelse og overordnet styring (governance).

Innholdet i  CCSK ble nylig oppdatert til versjon 4, og inneholder nå de nyeste og mest relevante fagområdene, inkludert DevOps, big data og IoT.

Denne endags workshopen vil forberede deg til CCSK eksamen. For å sikre maksimalt utbytte av opplæringen anbefaler vi at du registrerer deg tidlig og begynner å forberede på forhånd med det elektroniske opplæringsmateriellet du vil få tilgang til.

Eksamen er online og kan når det passer etter kursets gjennomføring (eksamenstoken verdt 2400 kroner er inkludert i kursavgiften og gir rett til to forsøk på å ta sertifiseringen).

 

Hvem er målgruppen?

Dette Cloud Security-kurset er rettet mot sikkerhetsfagfolk, IT-arkitekter, IT-ledere, de som er ansvarlige for teknisk risiko, styring og sikring, de som leverer skyløsninger og de som ønsker å øke sin kunnskap om sikkerhet tilknyttet skytjenester.

Det forventes at deltakerne har grunnleggende kunnskaper om sikkerhetsmekanismer som brannmurer, kryptering, sikker utvikling og identitetsadministrasjon.

Hva inngår i kursavgiften?

Kursavgiften inkluderer tre komponenter:

  • Èn full dag med interaktiv opplæring av CCSK versjon 4 kunnskapsdatabasen. Lunsj og forfriskninger inkludert.
  • E-læringsmiljø med sertifiseringens materiale; du vil få tilgang til dette i forkant av kurset og det anbefales at man å begynne å forberede seg FØR selve kurset. Du vil ha tilgang til materiellet i ytterligere tre måneder etter kurset.
  • Eksamenstoken som gir deg rett til to forsøk på CCSK online eksamen

 

Finn ut mer om kurset